Foto: MPG, Ovidiu Salavastru

   La finalul lunii mai, vă invităm să explorați locuri noi și să deslușiți misterele pădurii Căldărușani, din județul Ilfov, la cea de a 3-a ediție a concursului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din seria evenimentelor de alergare RUNFEST!

   Toti alergătorii sunt invitați pe 28 mai 2017 în mijlocul naturii pentru a se bucura de aer curat, pe cărări inundate de razele blânde ale soarelui și poteci șerpuite printre copaci, într-o atmosferă plină de energie și distracție. Ediția din acest an vine cu multe noutăți, de la schimbarea locației până la noi surprize în zona de Start/Finish. Astfel, toată desfășurarea de forțe va avea loc la Grădiștea, iar cursele în pădurea Căldărușani, într-un cadru natural de poveste.

   Competiția RACE TO NATURE Trail & Family Run deschide pofta de testare a abilităților pe teren denivelat, dar totuși fără diferențe mari de nivel, și propune trasee variate: copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani vor concura pe 2,5 km; cei de peste 12 ani și adulții au acces la tura de 5 km; participanții cu vârste de peste 14 ani pot alege cursa de 10 km; iar în proba de semimaraton, de 21 km, își pot demonstra rezistența cei care au împlinit 14 ani, atât de la nivelele Amatori cât și de la Elite.

Foto: MPG. Ovidiu Salavastru

   Fiecare participant va primi un kit ce include: număr de concurs, chip de cronometrare, tricou inscripționat cu numele competiției RACE TO NATURE Trail & Family Run, medalie de Finisher și o porție de salată de paste la finalul curselor, precium și alte produse oferite de sponsori. Totodată, în aceste pachete sunt incluse toate serviciile oferite de echipa MPG și partenerii săi în cadrul evenimentului care constau în: amenajarea și marcarea traseelor, cronometrare, puncte de alimentare și hidratare, echipă medicală și ambulanță, intervenții de urgență, garderobă și vestiar, foto și video, DJ în zona de Start/Finish și muzică, MC pe durata competiției, precum și o zonă de relaxare cu surprize oferite de sponsorii competiției. Evenimentul este susținut de numeroși ambasadori sportivi, printre care se numără și celebra atletă Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială.

   Câștigătorii curselor vor fi răsplătiți cu premii atractive, ce includ bani și diferite produse din partea sponsorilor. De asemenea, participanții care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă cu premii, printre care menționăm un ceas util în activitățile sportive și brățari de fitness MiVia.

   Înscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, până pe 24 mai, iar pentru a vă înregistra click aici. În primele zile de la lansare, respectiv până pe 12 aprilie, este valabilă taxa minimă de 75 de lei de persoană. Copiii beneficiază de un preț unic de 45 de lei pe întreaga perioadă dedicată înregistrării.

Vrei sa comentezi?