Începutul noului an universitar aduce bilete la preț redus pentru studenți, la expoziția OUR BODY: Universul Interior, din Iulius Mall Cluj. Joi, 1 octombrie, între orele 10.00 și 22.00, studenții pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul 2015 (reducere de 42% față de prețul normal). Peste 12 000 de persoane, atât români cât și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj). 

REDUCERE STUDENTI

   Câteva dintre reacțiile studenților care au trecut deja pragul expoziției OUR BODY: Universul Interior:

   „O expoziție interesantă, m-a surprins complet! Am învățat foarte mult și m-a făcut să vreau și mai mult să-mi urmez visul.”

   „A fost pur și simplu MINUNAT! Instructiv, șocant pe alocuri, dar sentimentul de la sfârșit e grozav. Expoziția a pus punctul pe i din hotărârea viitoarei mele profesii.”

   „O experiență cu adevărat interesantă. Cred că fiecare student la Medicină ar fi entuziasmat de așa ceva. Big like!”

   „Mi-ar fi plăcut să văd această expoziție când făceam anatomie în anul I. Very cool!”

   Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene.Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

  Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 31 octombrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces).Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Vrei sa comentezi?