portal-invatamant

    Educația copilului nostru este extrem de importantă și reprezintă preocuparea principală a fiecărui părinte care își dorește să fie la curent cu cele mai noi informații despre simulări, evaluări naționale și examenul de bacalaureat – cele mai importante evenimente din viața unui elev.

    Programa școlară este tot mai încărcată și mai greu de parcurs pentru cei mici, de aceea, au nevoie de tot sprijinul dumneavoastră!

   Portalinvatamant.ro este platforma lansată de Rentrop & Straton, care vă prezintă zilnic informații, știri și comentarii despre învățământul românesc, modele de subiecte și detalii despre Evaluarea Națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, subiecte, rezolvări și rezultate pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a.

   De asemenea, vă informăm despre simulări, rezolvari de teste și modele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat 2014, înscrierea și admiterea la Liceu 2014.

  Specialiștii departamentului de Educație din cadrul Rentrop & Straton vă oferă zilnic sfaturi practice, care sa îi ajute pe copiii dumneavoastră în pregătirea școlară: metode eficiente de învățare, sfaturi pentru comportamentul școlar, activități extracurriculare și alimentație sănătoasă.

  În plus, www.portalinvatamant.ro vă oferă cele mai noi informații despre evenimentele petrecute în toate școlile din România, despre drepturile elevilor, care sunt de multe ori încălcate, dar și despre responsabilitățile cadrelor didactice, prevăzute în noul cod etic pentru profesori.

  Dacă doriți să primiți zilnic pe e-mail cele mai relevante informații din învățământul românesc, vă puteți abona la newsletter-ul Portal Învățământ și îi puteți ajuta pe copiii dumneavoastră să aibă o șansă în plus la școală.

   „Este un pas firesc făcut de Rentrop & Straton pe o direcție ce reprezintă, fără teama de a folosi cuvinte mari, viitorul României, șansa sa. Portal Învățământ este deja destinația favorită a celor ce caută informații despre sistemul de educație din țara noastră, despre școli, profesori sau despre cadrul legal”, a declarat George Straton, Președinte Rentrop & Straton Group.

Vrei sa comentezi?