marea-iubire-a-lui-sebastian 

   Rodica Mandache și Marius Manole dau viață literaturii pe scena Godot Cafe.

    Mai exact, în spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian. 

   Acesta a avut premiera în 2010 pe teresa de pe acoperișul Teatrului Național București, iar în data de 15 ianuarie 2014, spectacolul a fost invitat pentru a reprezenta cultura românească la Berlin.

   Marea iubire a lui Sebastian este un spectacol-lectură  în care actorii stau așezați și își citesc replicile. Vocea funcționează ca unic ghid pentru spectator. Decorul, luminile și costumele trec în planul secund.

   Leny Caler (Rodica Mandache) trece în revistă momentele esențiale ale vieții și operei lui Sebastian. O face cu candoare, dar și cu multe regrete pe care nu le maschează și pe care nici nu vrea să le mascheze. Marius Manole interpretează excelent partitura, fiind deopotrivă timid și grav, naiv și genial. Rolul său stârnește curiozitatea spectatorului de a afla ulterior cine a fost omul Sebastian, dar și de a-i citi cărțile. Dialogul la distanță (peste timp) între Leny și Mihai este însoțit de replicile personajelor din  Jocul  de-a vacanța (Corina și Ștefan Valeriu). Nici poziționarea celor patru pe scenă nu este întâmplătoare. Corina stă în dreapta lui Leny, iar Ștefan Valeriu în stânga lui Sebastian.

   Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian are prima reprezentație din anul 2014, duminică, 12 ianuarie, ora 14:00 la Godot Café-Teatru, str. Blănari nr 14.

  Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numărul de telefon 0736414244 sau pe email la rezervari@godotcafeteatru.ro

Vrei sa comentezi?