RCS Tenis 1

   Peste 60 de echipe ale angajatilor din companiile medii si mari din Bucuresti se pregatesc sa inceapa un sezon sportiv in forta in cadrul campionatelor Romanian Corporate Sports!

   Cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe pentru amatori adresat firmelor din Romania deschide editia de toamna cu peste 10 oferte de campionate si evenimente care pot fi accesate de companii pentru salariatii lor:  fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, ciclism, alergare, pub games care constau in darts, biliard, bowling, sah, golf si karting.

   Perioada de desfasurare a competitiilor din sezonul de toamna al Romanian Corporate Sports este septembrie – noiembrie 2015. Primul campionat care ia startul este cel de fotbal iar meciurile vor incepe pe 21 septembrie si se desfasoara pe terenurile Federatiei Romane de Rugby, din Bucuresti. Pe 3 octombrie se da unda verde la competitiile de tenis de camp, fiind urmate apoi de cele de baschet si tenis de masa.

   Firmele care nu si-au inscris inca echipele intr-una sau in mai multe competitii sportive mai au la dispozitie putin timp sa intre in cercul privilegiat al celor care isi sustin angajatii sa faca miscare si sa se relaxeze dupa orele petrecute la locul de munca. Mai mult, companiile pot beneficia de oferte speciale si vouchere de discount daca aleg sa participe cu echipele la mai multe sporturi in cadrul sistemului.

  Ultimele locuri pentru echipe in campionatele Romanian Corporate Sports –  www.corporatesports.ro – se impart dupa cum urmeaza:  fotbal – 1 loc; tenis de camp – 3 locuri; tenis de masa – 2 locuri; karting – 4 locuri; pub sports, bowling – 4 locuri; la ciclism mountain bike, la competitia pe echipe denumita 4 Pedale locurile sunt nelimitate, la fel si la crosul RUNFEST Half Marathon, iar evenimentele vor fi organizate in weekendul din 19 – 20 septembrie in padurea Baneasa. Mai multe informatii despre evenimentele de ciclism si alergare se gasesc pe www.ridersclub.ro si www.runfest.ro.

   Valoarea beneficiilor si a premiilor acordate in cadrul Romanian Corporate Sports depaseste 50.000 euro. La editia din primavara, peste 2.500 de angajati din companii au participat la campionatele organizate in cadrul acestui sistem dedicat sportivilor amatori.

Vrei sa comentezi?