RUNFEST Baneasa_start_foto Cristian Paunica

   Runfest – Fox Trail Half Marathon va avea loc pe 28 august, începând cu ora 09:00 în pădurea Băneasa. Evenimentul de alergare, aflat la ediția a 4-a, se adresează tuturor amatorilor de distracție prin sport, iar sutele de participanți vor putea să se bucure de cros pe patru trasee croite în pădure, cu lungimi de la 2,5 km până la 21 de km, adaptate tuturor abilităților.

   La ora 09:00, primii care vor alerga la crosul Runfest – Bucharest Fox Trail Half Marathon vor fi cei mici, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, a căror înscriere în eveniment este gratuită în limita a 250 de locuri. Gabriela Szabo, în calitate de ambasador al sistemului Runfest, dedicat amatorilor, va da startul celor mici și îi va încuraja să își manifeste libertatea de mișcare în natură.

   La ora 11:00 vor pleca în curse, în mai multe valuri, concurenții înscriși pe traseele Scurt – 5 km, Standard – 10 km și Epic – 21 km. Pe traseele crosului Bucharest Fox Trail Half Marathon se vor desfășura în total 32 de curse, acestea reușind să îmbine liniile lungi și late din inima pădurii Băneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de mișcare va avea ocazia să trăiască experiența unui adevărat cros.

   Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului de pe www.runfest.ro.

   Runfest sprijină campania ”Donează o șansă la viață!”, a cărei ediție cu numărul 4 se va lansa în cadrul evenimentului de alergare pe 28 august. Organizată de către Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) împreună cu MPG, coordonatorul proiectului RUNFEST, campania este dedicată conștientizării importanței de a ne menține sănătatea la un standard ridicat și de a avea un stil de viață activ.

   Photo: RUNFEST Baneasa/ Cristian Paunica

Vrei sa comentezi?