RUNFEST Cernica_start adulti

   MPG lansează www.runfest.ro prima platformă IT modernă special concepută pentru amatorii de curse de alergare din România! Noua platformă RUNFEST include 5 evenimente organizate pe trasee în natură sau în parcuri urbane, facilități de selecțare și înregistrare rapidă în concursuri accesând pagina de membru, dar și oferte atractive de shopping dedicate exclusiv comunității de către unul dintre cei mai mari retaileri specializați din lume, Running Warehouse Europe. Pe www.runfest.ro toți sportivii vor putea deveni membri în mod gratuit și accesa cele mai antrenante competiții: RACE to NATURE Trail & Family Run – Cernica, Gabriela Szabo 5k & 10k Cross – Bistrița, URBATLON – București, Bucharest After9Cross – parcul Tineretului și Bucharest Fox Trail Half Marathon – Băneasa.

   RUNFEST aduce astăzi în prim plan un sistem de evenimente unice de alergare, create și implementate după formula Sportainment, sub marca MPG. Pasiunea alergătorilor români este susținută acum la cele mai înalte standarde, iar stilul de viață activ și apropiat de natură devine mai accesibil prin implicarea în acest proiect a zeci de sponsori și parteneri. Totodată, sistemul RUNFEST se bucură de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociația „ZSOLT GYONGYOSSY, educație prin sport” care asigură un know-how internațional.

   “Ne dorim să construim o comunitate puternică de alergători în sistemul RUNFEST, unită de această mare pasiune pentru mișcare și pentru un stil de viață sănătos, relaxat, pe care să îl inspire și copiilor lor. Experiența MPG de a crea comunități de sportivi amatori este apreciată de cicliștii din sistemul Riders Club, pasionații de tenis din Circuitele naționale Tenis Partener și Tenis10, cât și de companiile antrenate în campionatele Romanian Corporate Sports. Pentru toate aceste comunități echipa MPG creează evenimente unice, special gândite și adaptate dorințelor lor. Ne bucurăm să le oferim acum și alergătorilor o platformă online complexă și modernă pe care să o folosească ușor și rapid. Pasionații au parte de mai mult decât sport în cadrul evenimentelor noastre. Ei beneficiază de o atmosferă specială, care le oferă o stare de bine, de relaxare și îi energizează, fie că vorbim de mișcare în natură sau în zonele verzi din București, iar toate aceste momente le pot împărtăși cu cei dragi și crea amintiri de neuitat”, a spus Cătălin Mocuța, președintele agenției de marketing sportiv MPG, ce coordonează sistemul RUNFEST.

   Prima invitație la distracție prin sport este pentru 17 aprilie 2016, când toată lumea este așteptată la startul evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run, de la Cernica. Sub o nouă emblemă, cu trasee gândite să stimuleze pofta de mișcare, cea de a 2-a ediție a acestui cros al primăverii din pădurea Cernica-Pantelimon promite să ofere tuturor alergătorilor, indiferent de pregătirea fizică, o adevărată aventură în natură.

  Concurenții au la dispoziție mai multe variante de cros, diferențiate pe niveluri de abilitate și pe categorii de vârstă, pe trasee de: 6 km – deschis tuturor amatorilor de mișcare, ce au împlinit 16 ani; 10,5 km – o tură pe care orice persoană antrenată o poate parcurge, condimentată cu suficiente provocări și satisfacții; 21 km – o probă de semimaraton ce provoacă alergătorii cu experiență să-și testeze forțele pe potecile pădurii. Juniorii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, vor putea concura pe un traseu cu lungimea de 4 kilometri. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, până pe 13 aprilie, iar pentru detalii click aici.

   Copiii, cu vârste între 6 și 11 ani, se vor putea bucura de curse speciale de alergare pe un traseu de 2 kilometri, aflat în apropierea punctului de Start, accesibil și distractiv. Pentru aceștia înscrierile se vor deschide online după data de 7 martie.

   Pachetul competițional include: tricoul crosului RACE to NATURE Trail & Family Run; număr de participare cu cip MyLaps de unică folosință; baton Isostar și alte produse asigurate de sponsori; medalie de Finisher, acordată fiecărui participant după trecerea liniei de sosire; o binemeritată porție de paste Barilla, numărul 1 în Italia, în sos Barilla, la finalul competiției. Fiecare concurent va avea ocazia să descopere în pachet și o surpriză din partea Running Warehouse Europe, partenerul oficial al sistemului RUNFEST: un voucher cu un discount special pentru shopping! Ocupanții podiumului pentru fiecare categorie vor fi răsplatiți cu premii atractive oferite de sponsorii competiției.

   O altă veste este aceea că evenimentul are un nou punct de întâlnire și relaxare în cadrul Extreme Park Cernica, pe malul lacului, într-o zonă pitorească, aproape de Capitală, cu acces la diferite facilități: restaurante, parcare, zone de relaxare, ture cu tiroliana peste lac și alte distracții în parcul de aventură, pentru adulți și copii. La crosul de primăvară RUNFEST, așa cum v-am obișnuit la toate evenimentele MPG, participanții vor beneficia de servicii variate menite să ofere o experiență cât mai placută, la standarde superioare și în siguranță: marcaje pe trasee; servicii specializate de cronometrare; comunicații de urgență; asistență medicală și intervenții de urgență; voluntari pe traseu; puncte de alimentare cu apă, fructe, ceai și cafea; vestiar și garderobă; sesiuni energice de training asigurate de specialiștii World Class Romania; MC și muzică pe durata evenimentului; fotografii de la zona de Start/Finish; o zonă de relaxare cu terasă amenajată pentru concurenți și produse de catering. Vă ținem la curent cu toate noutățile și pe pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

   Alături de Running Wearhouse Europe, competiția RACE to NATURE Trail & Family Run beneficiază de susținerea sponsorilor oficiali Barilla, World Class România și Isostar. Evenimentul se defășoară cu sprijinul Carrefour, GoldNutrition și Nomasvello, în calitate de sponsori de sistem, și al Extreme Park Cernica, partener de locație. Susțin competițiile sportive RUNFEST partenerii: eJobs, Terrabisco, ProEnerg, URBAN, ASVSU, Scorseze Ambulanță și Brigada de Voluntari. Alături de echipa MPG se află partenerul tehnic Răzvan Jugănaru, multiplu campion național la MTB, și împreună cu echipa sa contribuie la crearea de trasee atractive pentru concurenți.

Vrei sa comentezi?