Dacă ai între 11 şi 19 ani, eşti pasionat de Limba Engleză, o vorbeşti fluent, eşti creativ şi stăpâneşti bine arta argumentării, te aşteptăm să-ţi demonstrezi priceperea în cadrul Shakespeare School Essay Competition!

Este vorba despre cel mai mare Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, organizat anual de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie şi dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Concursul, aflat la cea de-a XI-a ediţie, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate judeţele ţării.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani.

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: doua tabere de limba engleză in Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Tema concursului: La ediţia din 2019, participanții sunt provocaţi să scrie un eseu original în limba engleză cu titlul „A World with NO Rules” (O lume fara reguli).

Participanţii îşi pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competiției (sau copy în browser  https://goo.gl/jWcZjt),la una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie 2019.

Mai multe detalii despre temă, regulament și înscriere pe www.shakespeare-school.ro, secțiunea Competiții, sau AICI.

Vrei sa comentezi?