cros-fuga-la-stafeta

   S-a dat startul înscrierilor la Cross-ul Universitar Fuga la Ștafetă.

   Competiția se va desfășura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ștafeta următoarei.

   Debutul competiției va avea loc la Cluj-Napoca – 5 aprilie, va continua la Timișoara – 12 aprilie, București – 10 mai, Galați – 17 mai, Constanța – 24 mai și va culmina la Craiova pe data de 31 mai.

   Crosul se adresează studenților din toate universitățile clujene.

   Participanții se întâlnesc la start în Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, sâmbătă, 5 aprilie 2014, de la ora 15:00.

  Înscrierile se realizează pe site, accesând link-ul  http://www.studentsport.ro/cros-inscrieri.php, iar studenții sunt obligați să prezinte buletinul și carnetul de student.

   Alergătorii vor parcurge o distanță de aproximativ 2,5 kilometri. Atât primii 3 studenți, cât și primele 3 studente care ajung la linia de sosire, vor pleca acasă cu premii constând în diplome, medalii, cupe, dar si alte cadouri oferite de către partenerii evenimentului. Toată lumea va beneficia de apă.

  Primul clasat la fiecare categorie (feminin și masculin) va participa la etapa finală, care va avea loc la Craiova. Premiul cel mare constă într-o excursie în Antalya, oferită de QNET.   La nivel național, competiția se desfășoară în mai multe centre universitare, precum Cluj-Napoca, Timișoara, București, Galați, Constanța și Craiova.

   Ambasadorul acestui eveniment este Ana-Maria Brânză.

Vrei sa comentezi?