universitatile-din-olanda

   S-a dat startul la înscrieri pentru universitățile din Olanda!

   Sistemul educațional olandez este unul dintre cele mai bune din Europa.  Olanda este o destinație preferată de zeci de elevi și studenți români datorită costurilor mici de școlarizare și gamei variate de programe în limba engleză.

  Studenții internaționali au oportunitatea să aleagă între universități de cercetare și universități de știinte aplicate. E vorba de Leiden University,  The Hague University of Applied Sciences sau University of Amsterdam.

   Majoritatea universităților din Olanda percep o taxă de școlarizare de 1835 EUR/an, care poate să fie acoperită printr-un împrumut guvernamental, de care pot să beneficieze și românii, în calitate de cetățeni ai Uniunii Europene.

    Împrumutul urmează să fie rambursat la 2 ani după terminarea studiilor, în rate lunare. În plus, statul olandez încurajează studenții să se angajeze din timpul facultății oferind astfel posibilitatea obținerii unei burse (până la 500 EUR/lunar) dacă dovedesc că lucrează legal, în regim part-time.

   IEC – International Education Center Romania are în portofoliu o serie de universități cu variate programe de licență și master și oferă asistență în realizarea aplicației. De asemenea, aplicanții care nu dețin un certificat de limba engleză, pot susține un test de limbă prin intermediul IEC. Testimoniale și mai multe infomații pe www.studyinholland.ro.

   Cei interesați trebuie să trimită o solicitare la info@iec.ro, în urma căreia vor fi preluați de către un consilier care le va oferi tot sprijinul necesar în realizarea dosarului și trimiterea aplicației la universitate.

Vrei sa comentezi?