primul-site-dedicat-joburilor-din-domeniul -medical

   De acum, specialiștii medicali români au posibilitatea să ajungă la principalii angajatori din țară, prin intermediul primei platforme de recrutare ce conectează companiile cu specialiștii medicali.

   MEDIjobs este PRIMA platformă online din România dedicată joburilor din domeniul medical și a fost dezvoltată pentru a le oferi o șansă tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical.

   3.500 de medici români ies anual din sistemul medical! În procente, 5% dintre medici și până la 10% dintre asistente emigrează anual către alte sisteme medicale. În total, din 2008 și până în prezent, peste 15.000 de medici români au plecat să lucreze în străinătate. Datele aparțin Colegiul Medicilor din România, scrie Evenimentul Zilei.

   În prezent, MEDIjobs numără aproximativ 4.000 de CV-uri active și aproape 300 de companii care recrutează personal medical sunt active în cadrul platformei.

   În rând cu piețele de recrutare occidentale și în premieră în România, candidații au oportunitatea să  evalueze mediul organizațional din cadrul companiilor înainte de a aplica la joburile oferite de acestea. Practic, aplicanții pot vedea sălile în care urmează să lucreze, aparatura medicală și mai ales echipa în cadrul căreia va putea lucra, cu ajutorul unui video-tour disponibil în cadrul platformei MEDIjobs, înainte de a decide să aplice pentru post.

Vrei sa comentezi?