logo-francojobsAproximativ 15 dintre companiile francofone cele mai active din România și din străinătate vor participa între 11 și 16 Martie 2013 la cea de-a treia ediție a Săptămânii recrutării francofone la București.

Startul evenimentului se va da pe 11 martie de la ora 10.00 în sala Aula Magna din ASE. Aici vor fi prezentate diferitele evenimente propuse de către Franco-jobs.com și partenerii săi cu ocazia săptămânii consacrate inserției profesionale a francofonilor din România.

În perioada 11-13 martie vor avea loc numeroase ateliere practice și conferințe la Politehnică, la Universitate, la sediile sociale ale companiilor care vor primi studenții filierelor francofone și la Hotel Minerva.

Zilele de 14-15 martie sunt rezervate deja pentru tradiționalul « Forum de l’emploi francophone » la Hotel Minerva. Candidații, profesioniști cu experiență, proaspăt absolvenți și studenți vor primi propuneri de job-uri, de burse de studii sau de stagii în standurile companiilor participante.

Angajatorii caută profesioniști cu experiență și pasiune pentru domeniile IT&C, servicii client, finanțe, contabilitate, inginerie, mecanică și administrativ, cunoscători de limba franceză și stăpânind o a doua limbă străină europeană.

Pentru candidații fără experiență, companii precum Dalkia caută tineri cu excelente rezultate universitare, implicați în activități extrașcolare pentru burse în Franța în domeniul producție / distribuție de evenergie termică / electrică sau în domeniul managementul afacerilor – domeniul energetic.

Ziua de sâmbătă, 16 martie va încheia săptămâna cu evenimentul « Carrefour des métiers » la liceul francez Anna de Noailles din București, o acțiune de informare despre meserii și profesii adresată elevilor din liceu.

Mai multe informații despre eveniment găsești la adresa  http://www.franco-jobs.com/forum-emploi/fr/index.php .

Vrei sa comentezi?