scoli-frig

   Șase școli din Târgoviște au rămas, în continuare, fără nicio sursă de încălzire. 

   Elevii vor  învăța în sediile altor unități din oraș care au centrale termice, anunță Mediafax. De asemenea, orele de curs vor avea 45 de minute, cu pauze de cinci minute.

   Cele șase unități de învățământ care nu au surse de încălzire sunt Școala gimnazială „Smaranda Gheorghiu”, Școala gimnazială „Mihai Viteazul”, Școala gimnazială „Paul Bănică”, Liceul Tehnologic „Nicolae Mihăescu”, Liceul Tehnologic „Spiru Haret” și Liceul Teoretic „Petru Cercel”.

   Sunt și situații în care unii elevi vor învăța în sediile altor școli dimineață.

  Astfel, la Școala „Paul Bănică” elevii din ciclul primar învață în schimbul întâi la Școala „Tudor Vladimirescu”, iar cei din ciclul gimnazial merg la cursuri la Liceul „I.H.Rădulescu”, în schimbul al doilea.

   Totodată, elevii înscriși la clasele de învățământ de zi la Liceul „Nicolae Mihăescu” învață în schimbul întâi la Colegiul „Constantin Cantacuzino”, în timp ce elevii de la clasele din învățământul seral vor merge la cursuri în schimbul al doilea.

   Primăria Târgoviște a dat asigurări că toate cele șase unități școlare „își vor putea primi elevii și profesorii în bune condiții până la sfârșitul săptămânii viitoare”.

Vrei sa comentezi?