Duminică, 26 aprilie, între orele 15:00 – 17:00 vă așteptăm la întâlnirea din aprilie Schimb de Cărți București. Ne vedem ca de obicei în atmosfera aromată din La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).

Afis SDC aprilie

   De data aceasta, alături de noi vor fi  scriitoarea și jurnalista Mădălina Corina Diaconu și ilustratorul Mihai Ionuț Grăjdeanu. Împreună vom descifra semnificațiile mandalelor dacice și vom afla care erau ritualurile de primăvară ale străbunilor daci și ce obiceiuri s-au păstrat până la noi.

   „Să cunoaștem prin imagini civilizația dacică. Vom înțelege simbolurile venerate de străbunii noștri și vom afla rădăcinile credințelor noastre actuale. Putem vedea viitorul privind în oglindă trecutului. Mandala e un joc pentru minte și ochi. Este un joc de forme și culori, este o poartă magică spre un tărâm spiritual mai înalt. Vom ajunge astfel într-un mod ușor și natural la echilibru interior și armonie cu lumea inconjurătoare.”-  Zei, eroi, zâne și animale de legendă – Vol. I, Ed. Curtea Veche.

   Mai multe detalii pe bookblog.ro și pe evenimentul nostru de pe Facebook

   Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

   Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Vrei sa comentezi?