Schimb de Carti septembrie - Citim in iarba

   Schimb de Cărți București, vă invită duminică, 28 septembrie, la o lectură în aer liber în parcul Herăstrău, zona Roata Mare. Ne vedem ca de obicei de la ora 15:00 la 17:00.

   Nu lipsiți! Și aduceți cu voi o carte! Schimbul de cărți nu este obligatoriu și nu este permanent, proprietarul putându-și retrage cartea din circuitul SdC oricând dorește.

   Citim in iarbă începe la ora 10.00 și durează până la ora 20.00. Intrarea este liberă. Pentru detalii și program urmăriți pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

   Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

   Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

   Aici găsiți mai multe detalii și evenimentul pe Facebook.

Vrei sa comentezi?