SdC-Bucuresti-Gaudeamus

    Schimb de Cărți București vă invită în luna noiembrie să ne întâlnim la Gaudeamus :)! Duminică, 23 noiembrie, de la ora 11:00 la 11:30 suntem în standul Editurii Polirom.

   Vă așteptăm ca de obicei cu multe cărți, iar pentru a sărbători momentul avem premii destinate celor mai vașnici cititori. Participă la jocul de Flash – Trivia pus la cale de noi și pleci acasă cu brațele pline de cărți.

   Intarea liberă. Schimbul de cărți nu este permanent.

   Aici găsiți mai multe detalii și evenimentul pe Facebook.

 Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

  Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Vrei sa comentezi?