scoala_altfel1_94553900

   În cadrul săptămânii de “Școală Altfel”, care în acest an va fi în perioada 18-22 aprilie, elevii cu vârsta de până la zece ani beneficiază de reduceri de 50% la trenurile InterRegio și Regio, atât la clasa întâi cât și la clasa a doua, spre orice destinație din România. “Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat”, transmite CFR.

   “Reducerile pentru elevi de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipație, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) și cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online. Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învățământ sau prin inspectoratele școlare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio și Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoțitor (o persoană la zece copii)”, potrivit unui comunicat CFR.

   CFR vine și cu o recomandare pentru pasionații de trenuri care ar putea vizita: Muzeul CFR din București, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Reșița, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu sau expoziția „Mic Muzeu CFR” din gara Bistrița.

Vrei sa comentezi?