Caută cuvintele potrivite, aranjează-le în idei originale, adaugă un strop de creativitate, imaginație și talent și poți pleca, la vară, în Marea Britanie. Provocarea vine din partea Asociației Shakespeare School pentru Educație, în cadrul celei de-a 8-a ediții a “Shakespeare School Essay Competition”.

2016 Essay Competition imagine site-blog

   Concursul de creație în limba engleză cu participare GRATUITĂ, organizat la nivel național, lansează astăzi invitația de a participa către toți elevii de gimnaziu și liceu cu vârsta între 11 și 20 ani.

   “Shakespeare School Essay Competition” oferă șanse egale tinerilor din întreaga țară de a experimenta viața într-un campus universitar britanic de top și de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde.

   Cei care intră în competiție pot câștiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărți, dicționare și multe alte surprize.

   Tema acestei ediții este: #thegenerationgap

   Pentru a participa, elevii trebuie să scrie un text original în limba engleză prin care să își exprime propria viziune despre ce pot învăța adulții de la generația lor. Eseul trebuie înscris pe site-ul shakespeare-school.ro, în perioada 11 ianuarie – 30 martie 2016.

   Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitați în etapa a 2-a a competiției: interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabilește ierarhia finală. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Festivității de premiere, care va avea loc în București, în luna iunie 2016.

   Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

   Ambasadorul celei de-a 8-a ediții „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor și antreprenor. Rolul său este acela de a oferi participanților un exemplu personal și profesional de perseverență, gândire creativă și performanță susținută prin pasiune.

   Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, aici.

Vrei sa comentezi?