scoala_pentru-democratie

Ai între 18 și 26 de ani și vrei să afli mai multe despre cetățenia activă? Înscrie-te la “Școala pentru Democrație”, o școală de vară organizată de British Council în parteneriat cu Asociația Pro Democrația, Konrad-Adenauer-Stiftung și Expert Forum.

Evenimentul are loc la Hotel Eden din Predeal, în perioada 24-28 iunie 2013.

Vei învăța cum să devii un cetățean activ, un lider de opinie care influențează dezvoltarea comunității sale, capabil să provoace autoritățile publice să rezolve problemele existente, în beneficiul cetățenilor. De asemenea, vei primi sprijinul necesar pentru conceperea unui proiect care îți propune să soluționeze o problemă a comunității tale.

Toate costurile sunt acoperite de organizatori, participanții urmând să acopere doar 50% din costul transportului.

Înscrierile au loc până miercuri, 5 iunie. Pentru a participa la școala de vară trebuie să trimiți pe e-mail, la adresa alina.constantinescu@britishcouncil.ro, un Curriculum Vitae și o propunere de proiect prin care îți propui să rezolvi o problemă din comunitatea ta (oraș, școală, facultate, comună etc).

Propunerea trebuie să aibă maximum o pagină și să includă: problema în sine, cum poate fi soluționată printr-un proiect, ce scop ar avea proiectul, ce activități s-ar desfășura în cadrul proiectului, ce buget estimativ ar avea proiectul și cine ar face parte din echipa de proiect.

Pentru detalii suplimentare, te rugăm să o contactatezi pe Alina Constantinescu (Partnership Manager, British Council): alina.constantinescu@britishcouncil.ro.

Vrei sa comentezi?