ora- pamantului

   Elevii Școlii Spectrum sting lumina mâine seară, între orele 20.30-30, cu ocazia Orei Pământului. Astfel, ei participă activ la campania Ora Pământului prin reducerea consumului de energie electrică în locuințele lor.

   Concret, timp de o oră vor fi stinse toate luminile și deconectate de la priză aparatele aflate în stand by.

   Elevii clasei  întâi și a doua au celebrat încă de azi Ora Pământului. Micuții au realizat proiecte colective de protejare a mediului înconjurător.

   Ora Pământului este o campanie unică. Startul ei a fost dat de australieni pe 31 martie 2007 când două milioane de gospodării și companii din Sydney au stins lumina. Earth Hour s-a extins foarte rapid la nivel internațional prin mesajul ferm de sensibilizare a opiniei publice față de problemele cu care se confruntă mediul înconjurător. Ora Pământul se serbează, astfel, în ultima sâmbătă din luna martie.În România, Ora Pământului, se celebrează din 2009.

   Elevii și colectivul de profesori ai Școlii Internaționale Spectrum Ploiești vă sfătuiesc să luați mâine parte la Campania Ora Pământului și să stingeți lumina în locuințe timp de o oră, între 20.30-21.30!

    Nu uitați, este datoria noastră să protejăm planeta Pământ!

Vrei sa comentezi?