Copii_iarna

    Școlile din 13 județe, inclusiv București, vor fi închise și marți. 

    Anunțul vine din partea Ministrului Educației, Remus Pricopie. Decizia a fost luată la solicitarea autorităților locale.

   Astfel, pe 28 ianuarie, cursurile vor fi suspendate integral în Bucuresti și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

   Unitățile de învățământ vor avea porțile închise și în județele Buzău, Giurgiu și Brăila, cu excepția grădinițelor din orașele Buzău și Giurgiu.

   Pe de altă parte în 5 județe cursurile vor fi suspendate parțial.  E vorba de Bacău (cu 3 unități închise), Botoșani (cu 3 unități închise), Dâmbovița (cu 46 de unități închise), Suceava (pentru 5 școli există probleme de acces pentru o parte dintre elevii care vin din alte localități, dar aceste unități rămân deschise), Vaslui (cu 24 de unități închise).

   În ceea ce privește universitățile, Școala Națională de Științe Politice din București a comunicat public decizia de suspendare a examenelor și pentru ziua de 28 ianuarie.

    Ministerul Educației recomandă tuturor studenților să ia legătura cu secretariatele universităților și să consulte paginile de internet ale acestora.

Vrei sa comentezi?