opera-comica-pentru copii

    Calendarul lunii aprilie este unul atipic pentru Opera Comică pentru Copii.

   Pentru a veni în întâmpinarea instituțiilor de învățământ care derulează programul numit “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” (dedicat activităților extracurriculare și extrașcolare), Opera Comică pentru Copii a programat baletul “Mirandolina” în fiecare zi.

   “Mirandolina” înseamnă o poveste veselă și plină de farmec a tinerei carismatice care moștenește de la tatăl său un han la Florența. Numeroșii călători ce trec pragul hanului îi fac curte frumoasei Mirandolina, care trebuie să facă față cu istețime avansurilor celor din jurul ei, pretext pentru crearea multor situații comice.

   După-amiaza zilelor de vineri (4 și 11 aprilie), de la 17.00, este dedicată spectacolului “Don Pasquale”, versiune adaptată pentru micii spectatori a operei semnate de unul dintre marii compozitori italieni – Gaetano Donizetti.

  Programul „Să știi mai multe, să fii mai bun!” este inițiat de Ministerul Educație și se va derula în perioada 7-11 aprilie 2014. Acesta are ca scop implicarea elevilor și a profesorilor, în activități extracurriculare și extrașcolare.

Vrei sa comentezi?