libraria-humanitas-cismigiu

  Miercuri, 18 decembrie 2013, Librăria Humanitas de la Cișmigiu organizează o nouă seară japoneză dedicată romanului Curtezana și samuraiul de Lesley Downer.

   Invitați la dezbatere sunt Angela Hondru, cunoscut niponolog, Elisabeta Lăsconi, critic literar, Magda Ciubancan, președintele Asociației Profesorilor de Limbă Japoneză din Romania și Virginia Costeschi, editor BookMag.eu. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comanescu, director editorial Humanitas Fiction.

    Evenimentul va avea loc de la ora 19.00.

   În partea a doua a întâlnirii, doamna Angela Hondru va introduce cititorii în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă în Japonia prin prezentarea „ritualurilor shintoiste la sfârșit de an”.

  Publicul va fi servit cu ceai japonez și va fi invitat să descopere „Colțul nipon – Cele mai frumoase cadouri aduse din Japonia”, surpriza pregătită de Librăriile Humanitas pentru iubitorii culturii nipone.

   Mai mult, pentru orice produs cumpărat din Colțul nipon, primiți cadou o carte, la alegere dintre Sabia de bambus si alte povestiri cu samurai și Shinsengumi: ultima gardă de samurai a shogunului.

Vrei sa comentezi?