Ai între 16 și 18 ani? Atunci te poți înscrie on-line la Google Science Fair 2018. 
   
    E vorba de o competiție internațională de științe, tehnologie și matematică, dotată cu o grămadă de recompense, dintre care premiul cel mare va fi o bursă de 50.000 de dolari oferită de compania americană, pentru finanțarea școlarizării câștigătorului în continuarea studiilor sale. 
   Pe lângă bursa de 50.000 de dolari, sunt puse la bătaie și alte 178 de premii, printre care:
  • 20 de finaliști vor merge la sediul central al Google, de la Mountain View, California, pentru a participa la finala din iulie 2019. Acești finaliști vor fi anunțați în mai 2019 iar ei se vor lupta pentru premiul cel mare.
  • LEGO Education Award – în valoare de 15.000 de dolari, constând în școlarizare și o călătorie la sediul LEGO din Danemarca.
  • National Geographic Explorer Award – în valoare de 15.000 de dolari, constând în școlarizare și o călătorie educativă de 18 zile, prin lume, alături de alți tineri.
  • Virgin Galactic Pioneer Award – compania lui Richard Branson oferă un premiu în valoare de 15.000 de dolari, constând în educație și mentorat.

   Participanții pot fi și echipe de elevi, iar dacă o astfel de echipă câștigă, premiul va fi împărțit egal membrilor echipei.

   Te poți  înscrie AICI pe site-ul oficial al competiției, până pe 12 decembrie 2018.

  Dacă un participant împlinește 19 ani în perioada de înscriere NU va fi descalificat – se arată în regulamentul Google Science Fair.

Vrei sa comentezi?