academia-motanov

    Academia Motanov va folosi experiența unui motan imaginar, Motanov Motanul Mov, pentru a organiza la București ateliere creative pentru copii.

    Site-ul Academiei poate fi vizitat de azi la adresa www.motanov.ro, unde părinții interesați de dezvoltarea abilităților de exprimare în scris ale copiilor lor vor găsi un atelier de scriere creativă, pentru grupa de vârstă 10-14 ani, cu înscrieri deschise până pe 24 februarie.

   Acesta este primul atelier din portofoliul Academiei Motanov și va fi coordonat de scriitoarea și jurnalista Adina Rosetti, autoare a romanului Deadline și a unei cărți pentru copii, Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, în curs de apariție.

   Atelierul va explora formele scrisului (articol de blog, interviu, reportaj, poem, ficțiune), pe care copiii le vor deprinde prin imaginație și joc. În partea a doua, se va vorbi despre cum se construiește o poveste. La finalul atelierului, fiecare participant va primi un exemplar tipărit dintr-o cărticică în care vor fi incluse cele mai bune texte, ale sale și ale colegilor.

  Atelierul de scriere creativă începe pe 1 martie, va cuprinde 12 ședințe, se va desfășura la librăria Cărturești MȚR sâmbăta și duminica și va costa 600 lei. Pentru detalii, intrați aici.

Vrei sa comentezi?