Club de conversatie 2

Cum înveți cel mai ușor o limbă straină și cum reușești să nu o uiți? Mulți dintre noi au fost chiar pasionați de o limbă străină în timpul școlii, dar mai tarziu nu și-au mai găsit cuvintele pentru a răspunde la cele mai simple întrebări.

Atunci care este cheia învățării temeinice a unei limbi? Departe de a fi surprinzător, răspunsul este „conversația”. Primul pas este să vorbești într-o limbă străină, iar mai târziu poți ajunge să ți-o însușesti și chiar să o folosești în gândurile tale.

Acesta este rezultatul la care au ajuns participanții clubului de conversație “English over a cup of tea, organizat de centrul de învățare a limbii engleze, Shakespeare School. Aici copiii și tinerii învață limba engleză într-un mod relaxat, prin jocuri și conversație cu un profesor nativ.

Pe lângă fluență, pronunție mai bună și îmbogățirea vocabularului, cursanții capătă încredere în ei și mai ales, spontaneitate. Satisfacția lor este mult mai mare când își pot formula ideile și au curaj să le exprime, iar astfel vor fi mai motivați să își dezvolte și celelalte abilități, comunicarea scrisă și cunoștințele de gramatică.

Nu numai copiii au observat rezultatele, dar și părinții. Pentru că au fost foarte entuziasmați de metoda învățării prin conversație, Shakespeare School a organizat un club de conversație și pentru adulți. „Chris ne-a cucerit cu umorul lui englezesc. E foarte prietenos și deschis, iar abordarea e antrenantă și neconvențională.”, a mărturisit un părinte, membru al clubului.

În curând începe un nou modul al Clubului de conversație și îi invităm pe toți cei care vor să descopere secretul vorbirii cursive în limba engleză la o lecție gratuită. Puteți găsi mai multe detalii despre clubul de conversație și înscrierea la lecția gratuită pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Vrei sa comentezi?