Lansare Ziggy & Zaggy _1

   Shakespeare School a lansat, alături de editura Aramis, cartea „Învață engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland”. Al doilea volum al aventurilor celebrelor personaje Ziggy și Zaggy se adresează copiilor între 6 și 11 ani și își propune să le stimuleze, prin dialog, joc și cântec, abilitatea naturală de a învăța o limbă străină.

   Scopul cărtii este acela de a crea impresia unui joc la care sunt invitați copiii alături de părinți. Lecțiile de engleză se pot transforma, astfel, în activități distractive perfecte pentru orele petrecute alături de familie.

   Volumul “Învață engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland” are ca model stilul de predare cald și prietenos abordat de Shakespeare School în cadrul cursurilor sale. Ziggy și Zaggy își continuă călătoria prin universul limbii engleze, întâlnind personaje din povești celebre cum ar fi Dorothy sau Omul de Tinichea din Vrăjitorul din Oz, Alice sau vestitul Iepure din Alice în Țara Minunilor sau Alba ca Zăpada și cei Șapte Pitici.

   Lecțiile aduc un element nou: experiența video. Cartea este însoțită de un DVD în care cele două personaje prind viață. Fiecare lecție are un videoclip dedicat, în care protagoniștii sunt chiar Ziggy și Zaggy. Astfel, copiii pot urmări cele două personaje și pot intra mai ușor în poveste. Cei mici se distrează și asimilează cu ușurință noțiunile noi de gramatică și vocabular repetate de cele două personaje în dialogurile lor.

   “Ne bucurăm foarte mult că am reusit să ducem mai departe povestea lui Ziggy și a lui Zaggy. Ne dorim să oferim copiilor din România o experiență plăcută și eficientă de învățare a limbii engleze, iar volumul Învață engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland este încă un pas pe care îl facem în această direcție.” spune Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

   “Învață engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland prezintă copiilor, într-un mod jucăuș, noțiuni elementare de gramatică, fiecare temă fiind urmată de exerciții structurate pe 3 niveluri de dificultate: 6 – 7 ani, 8 – 9 ani, 10 – 11 ani. Cartea oferă, astfel, un prilej pentru copii de a învăța și exersa noțiuni noi de limba engleză, într-un mod distractiv și interactiv, alături de părinții lor.” spune Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School și co-autor al cărții.

   „Lecțiile au o abordare bilingvă (română-engleză), care încurajează copilul să devină autonom în învățare. Trecerea din română în engleză se face cu rapiditate, iar povestea își păstrează cursivitatea, fără a fi nevoie de întreruperi pentru a i se explica noțiunile noi. Totul devine ușor de urmărit, lăsând copilului impresia că deja înțelege limba engleză, ceea ce îi stimulează încrederea în sine și îi dă sentimentul că engleza este accesibilă pentru el și ușor de înțeles.” spune Georgiana Bose, profesor Shakespeare School și co-autor al cărții.

   Volumul “Învață engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland” a fost lansat duminică, 22 noiembrie, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus 2015, la standul Editurii Aramis. Cartea este disponibilă online, pe site-ul editurii, și în librării.

Vrei sa comentezi?