Poza-Adolescenti-Shakespeare-School

   1 septembrie a deschis porțile celor 3 sedii Shakespeare School din București.

   Centrul de învățare a limbii engleze, distins cu titlul de Centru de Platină pentru Pregătirea Examenelor Cambridge, a dat START înscrierilor în noul an școlar 2014 – 2015. O noua serie de cursanți care fac deja parte sau intră pentru prima dată în familia Shakespeare School sunt asteptați, în perioada 1 – 19 septembrie, să își ocupe locurile în grupe.

   Noul an școlar, 2014 – 2015, îi așteaptă pe cursanții Shakespeare School cu o echipă de profesori foarte bine pregătiți care îi vor îndruma în descoperirea tainelor limbii engleze.

   Metoda de predare permite copiilor să își atingă potențialul prin alegerea celor mai potrivite activități pentru ei, fie că este vorba de mișcare, muzică sau elemente vizuale. Astfel, cu ajutorul resurselor moderne și variate, orele de curs sunt transformate într-o experiență inedită și interactivă de învățare a limbii engleze: proiecții și diverse activități la tablă interactivă, manuale cu suport audio și video, jocuri și concursuri.

   La înscriere, fiecare viitor cursant va beneficia de o testare GRATUITĂ a nivelului de limba engleză și de o consultație cu unul dintre profesorii Shakespeare School pentru a afla care este cursul potrivit pentru el.

 Detalii despre programele oferite se găsesc pe site-ul Shakespeare School, la tel: 021.230.2006 sau pe e-mail, la info@shakespeare-school.ro.

Vrei sa comentezi?