Asociația Shakespeare School pentru Educație dă startul unei noi întreceri menite să vă pună la încercare creativitatea și originalitatea! Este vorba despre Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs Național de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, dedicat elevilor de gimnaziu și liceu din toată țară.

Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, o vorbești fluent, ești creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition – ediția a XII-a!

Tema concursului: La ediția din 2020, participanții sunt provocați să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul „Imagine a world where teachers are replaced by A.I.” („Imaginează-ți o lume în care profesorii sunt înlocuiți de inteligența artificială”).

Participanții își pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competiției, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limită de înscriere în concurs este 27 martie 2020.

Concursul oferă celor 30 de finaliști premii în valoare de peste 5.000 de euro, constând în 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare, rechizite și multe alte suprize.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 iunie 2020 la București.

Vrei sa comentezi?