Ziggy, veverița isteață, și Zaggy, castorul ghiduș, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, îi invită pe copii în universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”.

Cartea reprezintă  un prilej pentru copii de a învăța elemente de bază din limba engleză (numere, culori, nume de haine, de activități, hobby-uri, locuri în oraș, numele alimentelor, expresii uzuale) și de a descoperi în același timp Marea Britanie, întrucât Ziggy și Zaggy vă vor iniția în limba engleză în timp ce vor călători în diverse locuri interesante, vor merge la cumpărături, la circ, la școală și vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” va fi lansată Marți, 27 noiembrie, orele 11:00 în cadrul unui eveniment găzduit de Ceainăria Cărturești din București.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost tipărită la Editura Aramis și este recomandată copiilor cu vârste între 5 și 10 ani. Cartea este disponibilă online, pe pagina editurii, și în librării.

Vrei sa comentezi?