simona-halep

    Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) felicită, în numele membrilor săi din întreaga lume, performanțele extraordinare și exemplul de excelență oferit de jucătoarea profesionistă de tenis feminin, Simona Halep.

    În viziunea LSRS, parcursul sportiv de excepție prin care se remarcă Simona este rodul unei munci enorme, bazate pe ambiție, perseverență, demnitate, forță, curaj, fairplay, dăruire și modestie.

   Simona este un exemplu pentru noi toți și pentru societatea românească în ansamblul său nu numai prin meritele remarcabile din teren și prin atingerea podiumului mondial al Women’s Tennis Association, dar și prin modelul de comportament din afara competițiilor sportive.

   Astfel, miile de voluntari, membri și colaboratori ai Ligii Studenților Români din Străinătate doresc să își exprime deplina admirație și recunoștință față de Simona și să îi ureze sincere felicitări pentru performanțele sale actuale și viitoare.

    Simona, vom fi alături de tine întotdeauna și oriunde există comunități de studenți și absolvenți români în străinătate!

Vrei sa comentezi?