facultatea_de_medicina_bucuresti

Societatea Studenților în Medicină din București împreună cu Liga Studenților la Medicină Dentară București, organizează pe 25 mai simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină Generală și la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila”.

Simularea dorește să vină în ajutorul studenților pentru ca aceștia să  vadă cât de pregătiți sunt, dacă se încadrează în timp sau dacă pot face față cu succes emoțiilor examenului.

Simularea va avea loc pe 25 mai, iar taxa de participare este de 60 lei. Suma trebuie achitată prin virament bancar în contul SSMB.

De asemenea, tot pe 25 mai, Liga Studenților la Medicina Dentară București va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară. Concursul se va desfășura la sediul Facultății de Medicină Dentară, cât și la Facultatea de Farmacie, iar taxa de participare este de 50 lei.

Înscrierile pentru susținerea examenului de simulare se fac până pe 9 mai.

Pentru mai multe informații și înscrieri la simulările pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină Generală, respectiv Facultatea de Medicină Dentară, cei interesați pot consulta site-urile www.simulare.ssmb.ro respectiv www.lsmdb.ro.

Vrei sa comentezi?