internship-Skanska- Romania

    Skanska, una dintre cele mai importante companii de construcții și dezvoltări imobiliare din lume, demarează pentru al doilea an consecutiv, programul de internship –Summer Internship 2014.

    Compania pune la bătaie 4 locuri pentru studenții români în departamentele Leasing si Marketing, Financiar și în cadrul proiectului Green CourtBucharest.

   Procesul de selecție și recrutare pentru cele patru pozitii de internship disponibile va avea loc în luna mai, urmând ca rezultatele să fie anunțate la începutul lunii iunie.

   Vizați sunt studenții din anii terminali, vorbitori fluenți de limba engleză, dornici să învețe și să câștige experiență profesională într-un mediu dinamic și multicultural.

   Fiecare dintre cei 4 interni va fi îndrumat de către un „Patron” și va avea oportunitatea de a dezvolta un proiect propriu în cadrul companiei.

   Internship-ul se va desfășura în perioada 1 iulie – 19 septembrie 2014.

  Aplicațiile pentru Skanska Summer Internship 2014 pot fi trimise la adresa de e-mail catalina.nastase@skanska.ro până pe 4 mai, menționându-se numele departamentului vizat.

    Mai multe informații în legătură cu acest program de internship pot fi consultate în secțiunea Cariere a site-ului Skanska Romania.

Vrei sa comentezi?