Duminică, 15 noiembrie, la ora 21:00, trupa iELE, singura trupă feminină de improvizație din România, va susține un spectacol în Club 99 (Bd. Dacia nr. 99). Toate încasările obținute în urma vânzării de bilete vor fi donate victimelor incendiului din club Colectiv.

Afis spectacol iELE - 15 noiembrie

   „Ne continuăm datoria de a readuce zâmbetul pe buze. Cu emoție, cu dorința de joc și cu drag, vrem să ajutăm cum putem mai bine victimele acestei tragedii”, trasmite trupa iELE.

   Pe 15 noiembrie, trupa iELE joacă pentru prima oară în Club 99, reluându-și seria de spectacole lansată la începutul acestui an. Prețul unui bilet este 25 de lei, iar cei care doresc să participe trebuie să facă o rezervare la numărul de telefon 0733 500 301.

   Înființată în 2014, trupa de „teatru de improvizație la feminin” este compusă din cinci actrițe cu o experiență valoroasă în teatru și film.Camelia Pintilie face parte din echipa teatrului Tony Bulandra și a companiei de teatru româno-franceză Compagnie 28. În plus, a avut mai multe roluri în filme de lung metraj („The Crypt”, „Be That Man” sau „Femeia cu cravata neagră”) și în seriale PRO TV precum „Cu un pas înainte”, „Doctori de mame”, „Decizii”. A prezentat emisiunea „Film 100%” a Antenei 1 și, în prezent, își împrumută vocea personajelor Disney Channel.

   Victoria Răileanu a jucat în seriale TV („Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „Neam legat”), în lungmetraje („O lună în Thailanda”, „The Whistleblower”), în scurtmetraje („Candy Crush”) și în piese de teatru în regia lui Radu Afrim, Eugen Jebeleanu sau Conrad Mericoffer. Mai mult, a regizat spectacolul de teatru-dans „My Isadora”. Delia Riciu este membru fondator al Recul, spațiul dedicat iubitorilor de cultură. A jucat în thriller-ul american „The Keeping Room” (2014), în regia lui Daniel Barber, a fost membră a trupei  Comedy.show și asistent de regie pentru ”Când ploaia se sfârșește” a lui Radu Afrim.

   Adriana Bordeanu a jucat pe scena Teatrului Bulandra („Ivanov”, regia Andrei Șerban), a Teatrului „Pentru Puțini” („Infanta”, regia Liana Ceterchi) și în producția independentă „Ziua în care nu s-a întâmplat nimic”. Julianna Nagy a făcut parte din trupa Obligo și ajucat în regia Clarei Flores, în spectacolele „Totul despre ei” și „Ziua în care nu s-a întamplat nimic”. Este pasionată de pictură, fiind parte a echipei Mustash din domeniul artelor plastice.

   Programul de spectacole și mai multe detalii despre trupa iELE sunt disponibile pe site-ul www.trupaiele.ro și pe pagina de Facebook iELE.

Vrei sa comentezi?