Proiectul SPRINTEN_MPG

   Fundația PROAM Events și MPG se bucură să anunțe primele roade ale eforturilor depuse și primii pași făcuți de proiectul de responsabilitate socială SPRINTEN, cu scopul de a reda libertatea de mișcare celor care au mare nevoie de ea!

   Prin intermediul fondurilor strânse în cadrul evenimentelor sportive derulate de MPG, cu destinația SPRINTEN, și cu ajutorul de specialitate oferit de terapeuții Centrului KinetoBebe, 5 copii beneficiază în prezent de ședințe în vederea recuperării funcțiilor motorii. Tratamentele sunt însă de durată și costisitoare, iar noi depunem eforturi în continuare pentru a găsi cele mai bune soluții în cazurile pe care le susținem.

   “Ne dorim să trăim momentul în care copiii incluși în proiectul umanitar SPRINTEN vor putea face primii pași și nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le mulțumim tuturor celor care, prin donațiile, eforturile și perseverența lor, au făcut posibil acest pas uriaș înainte în acest proiect. Este o muncă intensă și o mare responsabilitate pe care ți le asumi atunci când pornești la drum și construiești un proiect umanitar. Continuăm programul SPRINTEN de susținere a copiilor cu dizabilități motorii și avem speranța că miile de kilometri parcurși pe bicicletă sau în alergare în cadrul evenimentelor Riders Club și RUNFEST, dar și a altor competiții sportive, se vor transforma în mii de vise împlinite pentru acești copii și părinții lor”, a afirmat Sanda Mocuța, directorul general al MPG și coordonatorul SPRINTEN.

   Donațiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe www.sprinten.org, cât și la sediul MPG.

Vrei sa comentezi?