Sărbătoarea de Paște bate deja la ușă, așa că iepurașul Litera vine în ajutorul cititorilor în alegerea unor super cadouri pentru cei dragi – mici și mari! Urecheatul cel darnic a pregătit titluri pentru toate gusturile și pentru toate vârstele și le-a împachetat frumos în Easter Box-uri!

Peste 28 de variante de Easter Box-uri literare sunt disponibile pe www.litera.ro, organizate pe categorii de vârstă, astfel încât să fie cadou atât pentru copii (de la 2+ până la 15 ani) cât și pentru adulți (pentru ea și pentru el).

Micii cititori vor fi cu siguranță fascinați când vor descoperi, îndrumați de părinți, o mulțime de informații interesante despre lumea înconjurătoare, dar și povești fermecate în cărțile pregătite de iepuraș.

Poveștile de dragoste, romanele de suspans, cărțile motivaționale sunt atent selecționate de iepuraș pentru a ajunge cadou de Paște la toate cititoarele. Pe lângă faptul că sunt un cadou elegant și care nu se demodează, cărțile din aceste pachete vizează domenii de interes precum istoria, economia sau arta vinului, în pachetele speciale pentru el.

Până pe 15 aprilie cititorii pot comanda cu 50% reducere și transport gratuit orice Easter Box!

Vrei sa comentezi?