Riders Club_Urban Trail XCC_start1

   Riders Club deschide sezonul de ciclism pe 26 martie 2016, începând cu ora 10:30, cu o competiție unică, Urban Trail XCC, menită să testeze abilitățile riderilor și pofta de distracție pe două roți. Evenimentul este susținut de Freerider.ro, cea mai citită revistă online de biciclete, și va avea loc în cadrul Centrului Expozițional Rompexo, o locație atractivă și accesibilă din Capitală.

   Fie că sunteți pasionat de ciclism sau încă nu ați gustat din plăcerea de a pedala pe un teren viran, sunteți invitați la o incursiune în lumea competițiilor pentru amatori, iar microbul acestui sport energizant vă va prinde cu siguranță. Aflat la cea de a II-a ediție, Urban Trail XCC este un concurs de tip Cross Country Short Circuit, derulat pe un teren special amenajat pentru a pune la încercare toate abilitățile riderilor: viteză, îndemanare și capacitatea de a aborda tehnic unghiurile ascuțite și rampele din cursă, pe parcursul a 12 kilometri.

   Până în prezent, 460 de concurenți s-au înscris în competiție, dornici să își încerce forțele pe un traseu plin de adrenalină. Înscrierile sunt deschise până miercuri, 23 martie, și se fac exclusiv online pe pagina evenimentului.

   Evenimentul se desfășoară în cadrul Salonului Bicicletei, cea mai mare expoziție specializată din țară, ce are loc în perioada 25-27 martie, la Romexpo, și va reuni toți marii importatori și producători de biciclete. Detalii despre expoziție și despre concursul Urban Trail XCC, dar și despre sistemul Riders Club, veți putea afla în cadrul conferinței de presă susținută de organizatorii Salonului Bicicletei, vineri, 25 martie, ora 10:00, în Centrul de presă al Romexpo.

   Accesul spectatorilor la competiția de ciclism este gratuit și se face pe intrarea principală în Centrul Expozițional Romexpo, respectiv poarta A.

Vrei sa comentezi?