Tenis Partener_2

   Peste 170 de iubitori ai sportului alb sunt asteptati la cea de a 6-a editie a evenimentului.

   La finalul lunii iulie, pasionatii de tenis sunt invitati la unul dintre cele mai frumoase turnee destinate amatorilor din Romania si pot profita de aceasta ocazie pentru a petrece si cateva zile de vacanta pe litoral.

   Cea de a 6-a editie a turneului Platinum din Mamaia va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, fiind coordonata de Circuitul Tenis Partener si organizata de Tenis Club IDU, unul dintre cele mai mari cluburi din tara. Va fi un weekend dedicat sportului alb si relaxarii la malul Marii Negre, iar participantii se vor putea bucura de beneficiile si premiile oferite de Vicomte A. Paris, partenerul oficial al acestui turneu, care vor consta atat in articole de imbracaminte, cat si in vouchere valorice. Evenimentul se va desfasura sub eticheta Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. si va include atat meciuri de tenis pentru aproape toate nivelurile de joc, cat si o serie de activitati conexe menite sa faca deliciul oricarui pasionat de sportul alb.

   Turneul va lua startul joi, 30 iulie, fiind asteptati peste 170 de jucatori sa dea curs acestei invitatii la sport si distractie. Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile la masculin, respectiv intre 4 si 8, si nivelul 5 la feminin. Totodata,  juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfasura pentru cei incadrati la nivelurile 5, 6, 7 si 9.

   Inscrierile la Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. se vor inchide pe 26 iulie, iar evenimentul se prefigureaza a fi unul frumos si elegant pe care nu trebuie sa il rateze niciun jucator de tenis care se respecta.

   La Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. se pot inscrie membrii Circuitului Tenis Partener, cel mai mare din Romania destinat amatorilor. Totodata, la meciurile destinate juniorilor pot participa si acei membrii care corespund nivelului si au varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani.

   In weekend, respectiv 1-2 august, tot la Tenis Club IDU din Mamaia se va organiza si traditionalul turneu din Circuitul Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani.

   Participantii vor avea ocazia sa se destinda in cadrul unor activitati conexe si savura cateva surprize placute pregatite de sponsori si parteneri: ora Head si ora Wilson, pe durata carora se vor putea testa mingi si rachete de tenis si afla noutati din domeniu, dar si descoperi cateva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispozitie e mereu prezenta si nimeni nu trebuie sa lipseasca de la aceasta; turneul de tenis de masa si turneul de darts sunt binevenite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatorii lor

Vrei sa comentezi?