RCS Tenis 1

   Peste 2.500 de angajati din companii au participat la campionatele organizate de MPG in cadrul Romanian Corporate Sports, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe pentru amatori adresat firmelor din Romania.

   Din martie pana in iunie, echipele a peste 100 companii mari si mijlocii s-au intrecut la fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, ciclism, alergare, pub games si karting, pe durata campionatelor desfasurate in Bucuresti.

    „Este o competitie frumoasa in cadrul campionatului de fotbal al Romanian Corporate Sports, unde ne simtim foarte bine si venim sa jucam de fiecare data cu mare placere. Incercam sa rulam tot lotul de jucatori disponibili si prezenti la ora meciurilor, pentru ca dorinta de a castiga fiecare meci este mare, dar mai intai de toate privim aceasta activitate ca pe o activitate de team building. Ii felicitam pe organizatori pentru alegerile facute si pentru conditiile deosebite oferite. Ne revedem la editia viitoare unde vom incerca sa ne aparam titlul cucerit cu rabdare si ambitie”, a declarat Andrei Sulyok, directorul general al firmei Lindab.

RCS Baschet 2015_2

    Activitatea sportiva in cadrul companiilor este incurajata de catre cei mai multi manageri de pe scena romaneasca a afacerilor, care iubesc miscarea si considera ca rezultatele activitatii fizice sunt extrem de benefice pentru angajatii lor, atat in viata personala cat si in cariera.

    “A fost foarte frumos in teren iar competitia a fost stransa. Evident, ne-am dorit sa obtinem titlul! Turneul de tenis a fost foarte bune organizat. Compania noastra incurajeaza si sustine practicarea sportului, drept dovada ca suntem prezenti aici an de an, dar si in cadrul altor competitii sportive ale MPG”, a afirmat Andrei Arosoaie, reprezentantul echipei BCR.

    Doritorii de miscare pot profita acum de ofertele proiectului Romanian Corporate Sports, coordonat de MPG, deoarece inscrierile in campionatele sportive de toamna sunt in plina desfasurare. Asadar, daca sunteti interesati de baschet, fotbal, tenis de camp, tenis de masa, bowling, ciclism, alergare dar si de caiac, aveti la dispozitie competitii in care va puteti intrece cu adversari din cele mai importante companii ce activeaza pe piata de business din Romania.

RCS Fotbal 2015_4

    “Consideram ca este foarte important sa avem un stil de viata activ si dorim sa folosim orice oportunitate de a face sport. Astfel, ca si angajati ai Coca-Cola suntem activi in diferite evenimente sportive, fie adresate companiilor, fie destinate publicului larg. Accesam o arie destul de larga de activitati sportive, in care avem cel putin jumatate din angajati implicati, care fac miscare. Iubesc baschetul si faptul ca organizati asemenea competitii mi se pare un lucru foarte bun”, a detaliat Jaak Mikkel, directorul general Coca-Cola HBC Romania.

   Firmele care isi rezerva din timp un loc, fie la una sau la mai multe competitii din cadrul Editiei de toamna a Romanian Corporate Sports, pot beneficia de oferte speciale de pret si pachete personalizate de participare, la mai multe sporturi. O noutate in acest an este campionatul de caiac care va avea loc in toamna pe Lacul Mogosoaia, fiind asteptati cat mai multi iubitori ai sporturilor de apa.

   In ultimii trei ani, companiile de la noi din tara si-au schimbat atitudinea si acorda mult mai multa importanta activitatii sportive a salariatilor lor, iar acest lucru s-a datorat multinationalelor care au influentat mentalitatea mediului de afaceri romanesc pe mai multe paliere.

   “Daca pana nu demult preocuparea pentru starea de sanatate a  salariatilor presupunea achizitia unui numar de abonamente la salile de sport, in acest moment tot mai multe companii incearca sa eficientizeze bugetele  alocate acestor departamente, oferind oamenilor exact tipul de sport pe care acestia doresc sa-l practice. In cazul in care abordarea ofertei de sport este direct legata de pasiunea oamenilor, angajatii raspund in procent de peste 90% la programul de sport, ceea ce este un castig foarte mare pentru ambele parti”, a explicat Sanda Mocuta, directorul general al MPG, agentia de marketing care coordoneaza proiectul Romanian Corporate Sports.

   Pentru a afla mai multe detalii despre campionatele sportive dedicate amatorilor, puteti intra pe www.corporatesports.ro sau trimite un mesaj la adresa: corporate@mpg.com.ro.

Vrei sa comentezi?