BattleLab-Robotica

Studenții de la Cluj se întrec în roboți. Se întâmplă în cadrul celei de-a treia ediții a concursului BattleLab Robotica.

Concursul se va desfășura pe 20 aprilie, în sala P03 din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și se adresează tuturor studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, dar și celor ai altor universități cu profil tehnic din România, indiferent de specializarea sau anul de studiu din care fac parte.

La concurs se admit echipe de până la patru studenți, iar competiția respectă regulile internaționale de sumo robotic, în privința dimensiunilor suprafeței de joc și a regulilor de desfășurare și angajament.

Regula de bază este aceea că roboții trebuie să respecte prevederile constructive ale clasei medii, adică să aibă o masă totală de maximum 3 kilograme și dimensiuni 20 x 20 cm. Nu se impune limita de înălțime.

Cei care vor să se înscrie la concurs sau pur și simplu să se distreze cu un spectacol de sumo robotic, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, pot găsi mai multe detalii pe site-ul http://blr.utcluj.ro/  sau pe pagina de Facebook BattleLabRobotica.

Vrei sa comentezi?