afaceri_studenti

Junior Achievement Romania lansează o serie de webinarii susținute de antreprenori, investitori și experti din mediul de afaceri pentru studenții care vor să afle cum se lansează și conduc afacerile reale.

Întâlnirile le oferă studenților oportunitatea de a interacționa direct cu invitații și de a beneficia de experiențele, perspectivele și expertiza acestora.

Webinariile au loc în cadrul StartUp Program, un program european de practică antreprenorială prin care echipe de studenți își pilotează ideile de afacere, testând viabilitatea produsului sau a serviciului pe piață.

Mai mult, studenții au posibilitatea de a echivala cu practica de specialitate de la facultate proiectul lor de antreprenoriat.

Mai multe informații despre program și webinarii sunt disponibile pe startup.jaromania.org, unde sunt detaliate și posibilitățile de echivalare a activităților ca și practică de specialitate și de participare la competiția Compania Anului 2013, unde echipele pot câștiga până la 15.000 EUR  pentru dezvoltarea afacerii.

Studenții care au o idee pe care vor s-o pună în practică, care sunt curioși să vadă dacă antreprenoriatul este pentru ei, care vor să exerseze un set de competențe necesare pe piața de muncă modernă, sau care pur și simplu caută o experiență diferită, pot contacta profesorii coordonatori StartUp din cele 27 de universități partenere din țară sau Junior Achievement Romania la startup@jaromania.org.

Vrei sa comentezi?