concurs-elsa

    Studenții la Drept își pot confirma cunoștințele juridice în cadrul unui concurs de eseuri, pe temele Drepturile Omului și Drept Umanitar.

    Competiția este organizată de Asociația Europeană a Studenților de la Drept (ELSA) București, și se adresează studenților din anii I-IV ai facultăților de profil. Aceasta se va desfășura pe două secțiuni, una în limba română, iar cealaltă în limba franceză.

   La prima secțiune, tinerii pot trimite eseuri pe tema: “Drepturile refugiaților în contextul reglementărilor legislative actuale”. La secțiunea în limba franceză tema este: “La vie privée vs. La liberté d`expression sur l`Internet”.

    Concurenții se pot înscrie doar la una dintre cele două secțiuni. Cei interesați își pot trimite eseurile până pe 27 februarie 2014, la ora 23:59, la adresa de email: concurs.eseuri@bucuresti.elsa.ro.

   Lucrările trebuie să conțină numele, prenumele, facultatea și anul de studiu. Eseurile vor fi corectate de către colaboratorii ELSA București, iar rezultatele concursului vor fi anunțate pe 5 martie.

Vrei sa comentezi?