studenti-si-elevi-cu-spirit-de-afaceri

    Studenții și elevii cu spirit de afaceri primesc 20.000 de euro. 

      E vorba de premiul pus la bătaie de organizația non-profit Junior Achievement România în cadrul competiției europene  Compania Anului 2014.

    Evenimentul este dedicat tinerilor care vor să devină antreprenori din liceu sau facultate. În cadrul acestui concurs, echipele pot crea produse și servicii reale cu sprijinul companiilor partenere și al antreprenorilor consultanți voluntari.

    Participanții vor concura pentru calificarea la finalele europene de la Tallin și Amsterdam și pentru premii care constau în susținere financiară de până la 5.400 de euro (elevi) sau 15.000 de euro (studenți). Mini-companiile cu cel mai mare potențial de a deveni afaceri sustenabile vor fi susținute de către Romanian American Foundation cu premii în valoare totală de 5.400 de euro la categoria elevi. Hyundai Motor Europe va acorda premii de 15.000 de euro la categoria studenți.

    Înscrierile se fac pe două categorii: elevi (15 – 19 ani) și studenți (19 – 30 ani), până pe 14 martie.

     Pentru șanse mai mari de calificare în finala națională din 28 mai 2014, echipele vor beneficia de webinarii de orientare din partea JAR. Finala europeană va avea loc la Tallin (elevi, 22 – 25 iulie) și Amsterdam (studenți, 2-3 iulie).

Vrei sa comentezi?