gpb1

    Studenții sunt invitați să îi nominalizeze pe marii profesori care le-au marcat studenția pentru a fi premiați cu distincția de „Profesor Bologna”.

   Aceasta va fi acordată în cadrul galei festive care va avea loc anul acesta, în mai, la Timișoara.

  Gala Profesorului Bologna este un eveniment organizat anual de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) prin care sunt căutate și scoase la lumină modelele de profesori universitari care au reușit să spargă barierele învățământului clasic și să îi inspire și să îi motiveze pe studenți prin metodele lor inovative de predare și învățare și prin atitudinea lor care i-a apropiat de studenți. Evenimentul reprezintă singura inițiativă națională prin care studenții își evaluează profesorii pentru calitățile lor de dascăli și îi premiază pe cei mai buni dintre ei, bazându-se în primul rând pe modul în care aceștia se prezintă la cursuri, pe capacitatea lor de a le stârni interesul pentru materia pe care o predau și pe eforturile pe care aceștia le depun pentru a-i pregăti pe studenți pentru provocările care îi așteaptă după terminarea facultății.

  Studenții din toate universitățile românești, publice sau private, au ocazia să își nominalizeze profesorii preferați pe www.profitari.ro până pe 23 martie, urmând ca toți aceștia să fie ulterior evaluați de colegi de-ai lor din alte universități care vor participa ”incognito” la cursurile lor.

  Gala de premiere a profesorilor va avea loc în perioada 22-24 mai și va fi organizată de Liga Studenților de la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Timișoara.

Vrei sa comentezi?