Leaders_School12

Studenții trec din bănci la cârma unui business.

Fundația LEADERS organizează, în perioada 28 iulie – 3 august, la Predeal, cea de-a 12-a ediție a LEADERS School, școală de leadership adresată elevilor în an terminal, studenților din țară sau străinătate, precum și juniorilor din cadrul companiilor.

Printre activitățile celei de-a 12-a ediții a LEADERS School se numără sesiuni de autocunoaștere și setare de obiective, traininguri, ateliere de leadership, precum și o simulare de business în care cursanții vor conduce timp de 24 de ore un business real. În plus, după această săptămână, tinerii vor avea parte de sesiuni dedicate de mentorat până la vârsta de 25 de ani.

Cea de-a 12-a ediție a LEADERS School are drept invitați antreprenori, specialiști și trainer-i cu experiență, precum Rareș Manolescu, dr. Cătălin Cîrstoveanu, Peter Barta,  Șerban Toader, Cosmin Radu, Adela Jansen sau Gabriel Stoicescu.

Costul de participare la LEADERS School este de 497 de euro.
Pachetul de acces include:
–       participarea la toate cursurile, cazare 6 zile la Hotel Orizont**** din Predeal în camere duble twin, 3 mese/zi, pauzele de cafea,
–       mentoring gratuit până la vârsta de 25 de ani, includerea în comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri),
–       oportunități exclusive de job și discount-uri la evenimentele LEADERS și evenimentele partenere,
–       În plus, începand de anul acesta, cursanții vor avea de asemenea oportunitatea de a-și descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania.

Pentru mai multe detalii accesați www.leadersschool.ro.

Vrei sa comentezi?