universitatea_babes_bolyai

   Studenții Universității Babeș-Bolyai au obținut premiul I la Concursul de studii de caz de finanțe din Győr, Ungaria.

    Mai exact, cei de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, linia de studiu maghiară. Aceștia au obținut premiul I, pentru al 2-lea an consecutiv.

    Concursul de Studii de Caz de Finanțe din Győr, Ungaria a fost organizat în perioada 7-9 februarie 2014 iar la această ediție au participat 15 echipe din 14 universități.

  Concurenții au primit sarcina de a rezolva o problemă financiară complexă. Proba de concurs a presupus determinarea pragului de rentabilitate al firmei D&H Hungária, propunerea unui sistem de indicatori cheie (KPI, key performance indicator) cu ajutorul căruia management-ul firmei poate urmări performanța întreprinderii, determinarea și prezentarea parametrilor care influențează în cea mai mare măsură rezultatele firmei.

   De asemenea, studenții au primit sarcina să evalueze o investiție care viza precizia de turnare de oțel a echipamentelor firmei și să determine cum va evolua rezultatul firmei în cazul unei cantități date de producție asigurate de o investiție de 15 milioane de euro.

Vrei sa comentezi?