universitatea_din_bucuresti

Studenți ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine și ai Facultății de Administrație și Afaceri de la Universitatea București  au obținut trei medalii de aur, maximum posibil, două medalii de argint și trei de bronz la  cea de-a 16-a sesiune Markstrat a programului Dukenet de la Budapesta.

În cadrul programului Markstrat, studenții au luat parte, în perioada 26 ianuarie – 2 februarie, la 11 runde de simulare online pe probleme de marketing în limba engleză, fiind coordonați de către profesori și instructori din țările participante.

Participanților le-au fost testate cunoștințele de limba engleză, limbajul terminologic specific domeniului marketing, conceptele teoretice de marketing și management, competențele IT, dar și modul de lucru în echipă, viteza și spontaneitatea luării de decizii sau găsirii de soluții, munca în regim de stres, competența de autoevaluare și de reacție în situații limită.

La competiția de anul acesta au participat 76 de studenți și 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Țările de Jos, Franța și România.

Vrei sa comentezi?