Când te gândești la o capsulă a timpului, îți imaginezi ceva îngropat de zeci sau sute de ani. Însă și ceva din 1990 poate produce surprize la fel de mari, așa cum au descoperit studenții de la Universitatea Shenandoah din Virginia.

   Aceștia au deschis o „capsulă a timpului”, care fusese îngropată chiar în campus, de către absolvenții promoției 1993.

   Studenţii au găsit înăuntru semne de carte, cărţi cu benzi desenate sau o casetă audio, cu hituri la modă în acea perioadă: „Twist And Shout” – Beatles, „Fast Car” – Tracy Chapman, „Thriller” – Michael Jackson, „Jane’s Got A Gun” – Aerosmith sau „Another One Bites The Dust”-Queen.

   De asemenea, au fost recuperate semne de carte, cărţi cu benzi desenate, un ziar, un album cu studenţii care au absolvit, mai multe discuri de vinil cu Beatles, un playlist printat cu melodiile difuzate la radioul universităţii şi un program TV cu serialele difuzate atunci („Baywatch” şi „Salvaţi de clopoţel”).

   Cele mai emoționante amintiri sunt însă bileţele scrise de studenţi, în care descriau cum îşi imaginează că va fi viaţa lor în 2018.

   Dacă vrei să vezi în ce stare se află obiectele găsite, îți lăsăm mai jos un clip în cadrul căruia poți vedea ceremonia de deschidere a capsulei timpului.

Vrei sa comentezi?