RoC_Dumbrava cu Margaritar 2016_foto Mihaela Delea

 Verdeață cât puteți cuprinde cu ochii, trasee desenate într-o natură bogată și generoasă cu aventurierii, ce se întinde pe 25.000 de hectare, și bucuria de a lua parte la o competiție pe pe 2 roți, toate acestea au fost experimentate de participanții la cea de a 4-a ediție a competiției Dumbrava cu Mărgăritar.

   Peste 800 de rideri au răspuns invitației la evenimentul din calendarul Riders Club, ce s-a desfășurat pe 6 august 2016 în Parcul Natural Comana, o locație de competiție deosebită. Concurenții au avut la dispoziție 45 de curse, împărțite pe 4 niveluri de abilitate, și au putut explora 4 trasee de concurs, croite pentru toate puterile și gusturile. Startul evenimentului Dumbrava cu Mărgăritar s-a dat de pe stadionul localității Mihai Bravu, din județul Giurgiu.

   La prima oră, zeci de copii însoțiți de părinți, dar și zeci de începători s-au aventurat pe traseul Scurt, de 13 kilometri, potrivit pentru o plimbare în natură. Peste două ore a venit rândul sutelor de concurenți înscriși la traseele Standard – 21 km, Epic – 42 km și Epic – 63 km să se pregătească de ture pline de adrenalină și să exploreze acest tărâm străvechi.

   Orele de aventură s-au încheiat cu satisfacția trecerii liniei de Start, iar medalia de Finisher primită a fost mărturia unei curse încheiate cu bine. Cei mai rapizi rideri au fost răsplătiți cu premii consistente ce au inclus atât sume de bani, cuprinse între 150 și 600 de lei, cât și produse și servicii asigurate de sponsorii evenimentului. La final, au fost acordate și premiile de la tombolă printre care și o bicicletă Ghost Sona 2.

   Sursa foto: Riders Club si Mihaela Delea.

Vrei sa comentezi?