olimpiade-nationale-la-timisoara

    Sute de elevi din întreaga țară se întrec la Timișoara în cadrul a patru olimpiade naționale.

    Este vorba despre faza națională a olimpiadei la Limba și Literatura Română, la Științe Socio-Umane, la Limba și Literatura Maghiară și pentru elevii nevăzători.

  • Olimpiada la Limba și Literatura Maghiară va avea loc în perioada 9 – 13 aprilie. La concurs participă 144 de elevi din 17 județe, care se vor întrece la Liceul “Bartok Bela” din Timișoara.
  • Olimpiada Națională la Științe Socio-Umane se desfășoară între 7 și 11 aprilie și va fi organizată la Colegiul Național Bănățean, unde vor participa peste 300 de elevi.
  • Olimpiada la Limba și Literatura Română, aceasta va avea loc la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” în perioada 9 -13 aprilie. În jur de 200 de concurenți din toate liceele țării se întrec la Timișoara, însoțiți de zeci de profesori.
  • Olimpiada pentru elevii nevăzători este organizată între 14 și 16 aprilie la Liceul Teoretic “Iris”. La eveniment vor participa o sută de elevi nevăzători sau cu probleme de vedere.

    Elevii vor avea parte și de o serie de activități recreative. Mai exact, vizite la muzee, la Memorialul Revoluției sau vor participa la concerte la Filarmonica Banatul.

Vrei sa comentezi?